Augusti 2008

Thursday, August 21, 2008

Takano!!

Steffanie berättar att hennes kollega är kvinnan som designade Takano-overallen. Hur stort är inte det?! Henne skulle jag vilja träffa. Allvarligt! Jag har nog aldrig känt mig så välklädd som när jag gick på klassfest iklädd Takano-overall. Nu vet jag ju inte vad det säger mest om, Takano-overallen eller min fortsatta modekarriär, men ändå.

posted by rabarber at 11:08 PM 2 comments

Återseende

Är det inte otroligt faschinerande att man kan träffa gamla vänner man inte träffat eller haft någon som helst kontakt med på många år, och sen när man möts så känns det som att det bara gått ett par veckor. Man fortsätter där man slutade, åtta år tidigare. Sånt är rätt fantastiskt. Sånt värmer hjärtat.

posted by rabarber at 11:02 PM 0 comments

Sikta om?

Jag har tappat inspirationen att skriva, som kanske märks. Funderar på att starta en ren trädgårdsblogg och kom på det perfekta namnet på den. Maski Halonen – Finlands sämsta trädgårdsmästare. HA HA HA, det tyckte jag faktiskt själv var jättefyndigt, att använda den gamla vitsen. Där kunde jag skriva om alla olika ogräs vi har på kolonilotten, om att vårt päronträd har 1 (ett) päron, om att våra äppelträd har mumiesjukan, att vi har anlitat en trädgårdskonsult som ska göra en fin uteplats åt oss och om hur vi ska gå till väga för att vi nästa sommar ska ha en fantastisk oas till trädgård, som man inte får det minsta dödsångest av.

posted by rabarber at 10:55 PM 0 comments

Thursday, August 14, 2008

Lurviga lister

En nackdel med att vara hemma på dagtid är att man ser en massa skit. Och då menar jag inte alla högkvalitativa tv-program som visas under dagarna, utan det som frodas i hörnen. Och mitt på golvet. Och på dörrlisterna. Och på skåpluckorna. Har månne socialstyrelsen någon rekommendation angående hur ofta man bör torka golvlisterna?

posted by rabarber at 10:31 PM 0 comments

Saturday, August 02, 2008

Är det rötmånad så är det

Sonen tror att ”klunk” är samma ord som ”klump”. Således:

– Mamma, mer mjölk. Bara lite, bara en klump.

posted by rabarber at 12:28 PM 0 comments

Luggen och jag

Min hårsituation är helt utom kontroll. Luggeländet bara hänger och resten är inte bättre. Kan man gå och göra en hårexstension på bara luggen, så att jag kan få sätta upp min älskade hästsvans igen? Jag måste skaffa nån slags keps att ha på mig och försöka se lite glamoursportig ut, sådär som Elin Tiger Woods (vi är ju jättelika även annars). Vilken annan huvudbonad kan man annars ha, utan att slutresultatet blir antingen Povel Ramel- eller Hyacint Bucket- lookalike? Jag säger det igen: om jag någonsin i framtiden pratar om att gå och få luggen avklippt – spärra in mig!!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s